Egyéb kategória

Fókuszban az energiatakarékosság

Az energia árak növekedésével a közvilágítás, valamint a logisztikai és ipartelepek gazdaságos üzemeltetése előtérbe került. Egyre hangsúlyosabbá válik az energia költségek csökkentése, a megfelelő megvilágítottság mellett. A régi, fénycsöves utcai lámpák nem tudják felvenni a versenyt a kis fogyasztású, nagy hatékonyságú LEDekkel szerelt lámpatestekkel, ezért időszerűvé vált korszerűsítésük.

A modernizálás egyik, költséghatékony módja az átszerelés, amikor a fénycsöveket LED-ekre cseréljük. Mi ezért a Simotrade-nél, a nagy mennyiségben értékesített STREET fénycsöves utcai lámpánkhoz készítettünk egy átszerelő készletet, amivel a lámpatest percek alatt ledesíthető, így elkerülve a komplett cserét. A szerelő készlet LED moduljának fényárama a kétcsöves lámpatest fényáramával egyezik meg.

A fénycsöves STREET utcai lámpa nyolc lépésben átszerelhető, de a műveletet kizárólag villanyszerelő, vagy elektromosságban jártas személy végezheti el. A ledesítéshez átszerelési útmutató áll rendelkezésre. Átszerelő csomagunk 1 db STREET LED II szerelőlapot, és 1 db STREET LED burát tartalmaz.

Megnézem a termékeket:

https://simotrade.hu/termek/street-led-ii-36w-5000lm-upgrade-60-456000523/

A linkről a LED modul fénytechnikai mérési adatai is letölthetők.

Lépjen velünk kapcsolatba a lenti elérhetőségeinken, illetve kövessen minket a Linkedin-en, Facebook-on és youtube csatornánkon!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük