Egyéb kategória

Simotrade Kft. a megújulás útján: múlt, jelen és jövő

Simotrade Kft.: számok és tények

  • 30 éves tapasztalat a világítótestek gyártásában
  • 100 fő alkalmazott
  • Évi 4,5 millió euró árbevétel
  • 3 hektáros terület
  • 9000 m² alapterületű üzem és irodaépület
  • ISO 9001:2001 tanúsítvány
  • ESG tanúsítvány (Environmental, Social, Governance)
  • Több mint 150 partner Európa szerte

Múlt, jelen és jövő

A Simotrade Kft-t 1992-ben magánszemélyek alapították Simontornyán, és az elmúlt több, mint 30 évben a cég Magyarország egyik meghatározó lámpatestgyártójává vált. Termékeink ma már a világítástechnikában gyorsuló ütemben fejlődő LED technológia alkalmazásával készülnek, széles választékban. A jelenlegi piaci trendek alapján gyártott, alacsony energiafogyasztású és hosszú élettartamú termékcsaládjainkkal hozzájárulunk környezetünk védelméhez. Termelésünk közel 50%-a európai piacokon kerül értékesítésre. Büszkék vagyunk rá, hogy a teljes gyártási folyamat nálunk zajlik – a tervezéstől a fémmegmunkáláson át az összeszerelésig – és moduláris, cserélhető alkatrészeinkkel, valamint garancia alapú szolgáltatásunkkal kivívtuk vevőink bizalmát.

A Simotrade Kft. gyártási folyamatai 3 hektár területen, 9000 m2 beépített üzemépületben, modern számítógép vezérelt lemezmegmunkáló központokban zajlanak.  Termékeink hajlító-görgőző berendezésekkel, korszerű konvejor soros, elektrosztatikus porfestő berendezéssel készülnek. Gyártásunk minőségét a 2004. évtől bevezetett és tanúsított ISO 9001:2001 minőségbiztosítási rendszer felügyeli. Környezettudatos vállalatként törekszünk a zöld, megújuló energia alkalmazására: villamos energia felhasználásunk közel 40%-át napelemes rendszerünk biztosítja, és büszkék vagyunk arra, hogy idén megszereztük az ESG tanúsítványt.

A családi alapítású, magyar és külföldi világítástechnikai piacokon jól ismert vállalatot idén egy magyar szakmai befektetőkből álló cégcsoport vette át. Az új tulajdonosok célja a meghatározó gyártó üzem szuverenitásának megőrzése mellett a saját termék fejlesztés és gyártás folytatása, valamint nagykereskedelmi partnereink számára a gyors és költséghatékony megoldások megvalósítása az ipari lámpatestek széles palettáján. A megújulás keretein belül igyekszünk továbbra is a projektek egyedi igényeihez igazodó, unikális világítástechnikai megoldásokat kínálni, okos és költséghatékony rendszerekkel (NFC, DALI).

Céljaink elérésében a legújabb elektronikai nyersanyagok – Tridonic, Osram, Vossloh, TCI, Wago -, és a legfrissebb technikai fejlesztések – optikák (LEDIL), fénytechnikai megoldások – segítenek minket. Hosszú évek óta itt dolgozó szakember gárdánk, európai szintű gyártástechnológiánk és fénytechnikai laborunk garancia a vevők igényeinek tökéletes kiszolgálására.

Megbízható európai gyártóként kiemelt szándékunk a jövőben is gyorsan és rugalmasan reagálni partnereink elvárásaira 30 éves szakmai és piaci tapasztalatunkra hagyatkozva, személyre szabott ajánlatokkal. Bízunk benne, hogy meglévő és új vevőink a jövőben is bizalmat szavaznak nekünk, melyet újabb innovációkkal és fejlesztésekkel igyekszünk erősíteni.

Lépjen velünk kapcsolatba a lenti elérhetőségeinken. Kövessen minket a Linkedin-en és a Facebook-on!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük